B- kurssi

B -kurssin opetus jakautuu teoria- ja ajo-opetukseen sekä itseopiskeluun. Jokaiselle oppilaalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma teoria-opetukseen läpiviemiseksi.  Ajo-opetus pyritään sovittamaan muiden menojesi mukaan. Opetuksessa käytettävä oppimateriaali tukee oppimistasi sekä kotona että koulussa. Saat tunnukset webautoon, josta näet opetuksesi etenemisen ja pääset kirjautumaan oppimisympäristöön, jossa tutustut itseopiskelumateriaaliisi. Itseopisekeluun kuuluu erilaisia tehtäviä, nettikirja, tasotestit sekä teoriakoeharjoittelu. Suosittelemme oppimisympäristön ostamista kurssin yhteydessä (Classic ja Premium kurssi sisältävät oppimisympäristön).

Kurssi alkaa aina aloitus-infolla autokoululla, jossa saat ohjeet ja tunnukset kurssin suorittamiseen. Teoriatunnit suoritat autokoululla tai verkkotuntina tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden.

Ajokorttilaki ja kuljettajantutkinto uudistuivat 1.7.2018. B-kortin suorittamiseen vaaditaan vähintään:

  • EAS 4 tunnin teoriakoulutus liikenteen perusteista (ensimmäistä ajokorttia suorittaville)
  • Ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (á50min)
  • Riskientunnistamiskoulutus (RTK) 8 tuntia (sis. 4h teoriaa ja 4h ajo-opetusta)

Voit valita eri oppimiskokonaisuuksista sinulle sopivan kurssivaihtoehdon, Basic, Classic tai Premium.  Lisätietoja kurssien sisällöistä löydät Hinnastot-välilehdeltä tai  Tähtikuskin verkkokaupasta!

 

***
Strada Myyrmäki, uomatie 4 Vantaa, p. 010 320 5890, myyrmaki@strada.fi
Strada Malmi, kirkonkyläntie 2 Helsinki, p. 010 320 5892, malmi@strada.fi
Strada Tähtikuski Nurmijärvi, p. 010 320 5899, nurmijarvi@strada.fi