B- kurssi

B -kurssin opetus jakautuu teoria- ja ajo-opetukseen sekä itseopiskeluun. Jokaiselle oppilaalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma teoriaopetuksen läpiviemiseksi. Valittavanasi on oppimateriaali, joka tukee oppimistasi sekä kotona että koulussa. Saat tunnukset webautoon, josta näet opetuksesi etenemisen ja pääset kirjautumaan oppimisympäristöön, jossa tutustut itseopiskelumateriaaliisi. Itseopiskeluun kuuluu erilaisia tehtäviä, nettikirja, tasotestit sekä teoriakoeharjoittelu. Suosittelemme oppimisympäristön ostamista kurssin yhteydessä (Classic- ja Premium-kurssit sisältävät oppimisympäristön). Ajo-opetus pyritään sovittamaan aikataulusi mukaan. Ajo-opetuksesta enintään puolet voi ajaa simulaattorilla. Valittavanasi on erilaisia kurssipaketteja, josta valitset sinulle sopivimman. Voit myös itse rakentaa kurssisi sisällön, tällöin toimistohenkilömme auttavat sinua.

Kurssi alkaa aina aloitus-infolla autokoululla, jossa saat ohjeet ja tunnukset kurssin suorittamiseen. Teoriatunnit suoritat verkkotunteina tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden.

Ajokorttilaki ja kuljettajantutkinto uudistuivat 1.7.2018. B-kortin suorittamiseen vaaditaan vähintään:

  • EAS teoriakoulutus liikenteen perusteista (4h, ensimmäistä ajokorttia suorittaville)
  • Ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (á50min)
  • Riskientunnistamiskoulutus (RTK) 8 tuntia (sis. 4h teoriaa ja 4h ajo-opetusta)

HUOM! Ajo-opetuksesta enintään puolet voi suorittaa simulaattorilla. Stradan simulaattori sijaitsee Myyrmäen toimipisteessä.

Voit valita eri oppimiskokonaisuuksista sinulle sopivan kurssivaihtoehdon, Basic, Classic, Classic+ tai Premium.  Lisätietoja kurssien sisällöistä löydät Hinnastot-välilehdeltä tai  Tähtikuskin verkkokaupasta!

 

***
Strada Myyrmäki, uomatie 4 Vantaa, p. 010 320 5890, myyrmaki@strada.fi
Strada Malmi, kirkonkyläntie 2 Helsinki, p. 010 320 5892, malmi@strada.fi
Strada Tähtikuski Nurmijärvi, p. 010 320 5899, nurmijarvi@strada.fi