B- kurssi

B -kurssin opetus jakautuu teoria- ja ajo-opetukseen sekä itseopiskeluun. Jokaiselle oppilaalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma teoria-opetukseen läpiviemiseksi. Sinulla on käytössä laaja tuntitarjonta. Ajo-opetus pyritään sovittamaan muiden menojesi mukaan. Opetuksessa käytettävä oppimateriaali tukee oppimistasi sekä kotona että koulussa. Saat tunnukset webautoon, josta näet opetuksesi etenemisen ja pääset kirjautumaan oppimisympäristöön, jossa tutustut itseopiskelumateriaaliisi.

Kurssi alkaa aina aloitus-infolla autokoululla, jossa saat ohjeet ja tunnukset kurssin suorittamiseen. Teoriatunnit suoritat virtuaaliluokassa tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Tarvitset toimivan internet-yhteyden, kuulokkeet ja mikrofonin (esim. puhelimen nappikuulokkeet tai headset). Tunnit ovat arkipäivinä (tiistai-keskiviikko-torstai) klo 11.00-20.00 välillä. Voit siis itse päättää kuinka nopealla tahdilla suoritat vaadittavat oppitunnit.

Ajokorttilaki ja kuljettajantutkinto uudistuvat 1.7.2018. B-kortin suorittamiseen vaaditaan

  • 4 tunnin teoriakoulutus liikenteen perusteista (ensimmäistä ajokorttia suorittaville)
  • Ajo-opetusta vähintään 10 tuntia
  • Riskientunnistamiskoulutus (RTK) 8 tuntia

Voit valita eri oppimiskokonaisuuksista sinulle sopivan kurssivaihtoehdon.  Lisätietoja kurssien sisällöistä löydät Hinnastot-välilehdeltä.