C1- ja C1E-kurssit

Kevyiden kuorma-autojen (C1 ja C1E) opetusmäärät ovat puhuttaneet kesän aikana ja joko saa opettaa pienemmillä määrillä. Uusia kokeilulupa ei ole myönnetty, ja tämä johtuu siitä, että asia on ollut lausuntokierroksella, joka on päättynyt 18.10. Ehdotuksen mukaan opetusmäärät C1- ja C1E-korteissa vähenesivät kokeiluluvan suuntaisiksi. Ehdotus tulisi voimaan 1.12 eli siis nyt joulukuussa. Seuraamme tilannetta….

Tässä LVM:n tiedote asiasta: https://www.lvm.fi/-/kevyiden-kuorma-autojen-ajokortin-opet…

*******************************************

Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafi on myöntänyt Töysän Autokoululle ja heidän yhteistyökumppaneilleen kokeiluluvan C1- ja C1E- luokkien koulutukseen. Ja Strada on tässä mukana! Nyt voit siis suorittaa C1- ja C1E-kurssin pienemmillä opetusmäärillä. Kokeilussa oppilaan itseopiskelu korostuu, koska opetusmäärä on vain noin kolmannes nykyisestä lainsäädännön vaatimasta opetuksesta. Kokeilulupa on voimassa 30.6.2018 saakka, jota ennen kurssi tulee aloittaa ja suorittaa vuoden sisällä.

C1-luokan opetuksessa vähintään kaksi (2) tuntia teoriaopetusta ja kolme (3) tuntia ajo-opetusta. Kurssi hinta 567 € (ei sisällä viranomaismaksuja).
-> Seuraava kurssi :

C1E-luokan opetuksessa vähintään kolme (3) tuntia teoriaopetusta ja kolme (3) tuntia ajo-opetusta. Kurssi hinta 641 € (ei sisällä viranomaismaksuja).
-> Seuraava kurssi :

Pyrimme aloittamaan kursseja aina kysynnän mukaan!

Lisäksi tulevat maksettavaksi viranomaismaksut; ajokorttilupa 40€, teoriakoe 35€, ajokoe C1 99€ / C1E 110 €. Lisäksi mahdollinen lääkärintodistus ja valokuvat.

KATSO ALKAVAT KURSSIT ILMOITTAUDU-VÄLILEHDEN ALTA! Tai kysy Myyrmäen toimistolta :)

Kokeiluun osallistuminen on autokoulun oppilaille vapaaehtoista. Jokainen kokeiluun osallistuva oppilas sitoutuu myös osallistumaan kokeilusta tehtävään tutkimukseen. Kokeiluun osallistuva oppilas suorittaa kokeiluluvassa määritellyt opetusmäärät, jonka jälkeen hänellä on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Oppilaan turvallisuus on kuitenkin kokeilussakin ensisijaista. Viime kädessä liikenneopettajan vastuulla on arvioida se, onko oppilas valmis ajokokeeseen kokeiluluvan opetusmäärillä. Kokeilulupa voimassa 30.6.2018 saakka, jota ennen kurssi tulee aloittaa.

 

Lisätietoja saat soittamalla Myyrmäen toimistoon p.010 320 5890 tai myyrmaki@strada.fi

Huom! Kurssilla suoritetaan kuorma-auton ajo-oikeus, joka ei sisällä ammattipätevyyttä. Voit katsoa lisätietoa kurssit kohdasta :)

crafter 1