Hinnasto

Uusi ajokorttilaki astui voimaan 1.7.2018 alkaen ja ajokorttiopetus muuttui merkittävästi. Kaikkien ensimmäistä ajokorttiaan suorittavien koulutus alkaa yhteisellä neljän tunnin liikenteen perusteet -teoriaopetuksella (EAS ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat). B- korttia suorittavien tulee lisäksi suorittaa Riskientunnistamiskoulutus (RTK) ennen ajokoetta. Myös tutkinnot muuttuivat 1.7.2018 alkaen; teoriakokeisiin tuli kysymyksiä lisää ja esimerkiksi B-ajokoe piteni 60 minuuttiin (ennen 45min).

Lisäksi tarjolla on jokaiseen korttiluokkaan vapaaehtoiset teoriatunnit, jotka auttavat ymmärtämään ajoneuvojen erityispiirteitä, mitä kuljettajalta vaaditaan ja mitä vaatimuksia oman luokan kuljettajatutkinto edellyttää. Oppilaana sinä päätät millä tavalla haluat luokkaasi kuuluvan teoriaosuuden opiskella. Suosittelemme kaikille oppilaille kursseja, joka sisältää myös oppimisympäristön.

Valitset teoriaopiskelumuotosi (luokkateoriat tai verkkotunnit) ja siihen haluamasi oppimateriaalin sekä mahdolliset lisäajotunnit. Ajotuntipaketit ovat aina edullisempia etukäteen ostettuina. Premium -paketteihin sisältyy lisäajotunteja edullisempaan pakettihintaan kuin erikseen ostettuina.

>STRADA HINNASTO <<

Yllä olevasta linkistä pääset hinnastoomme.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tulevat säädökset ja Trafin tarkennukset saattavat
vaikuttaa hintoihin.