Hinnasto

Uusi ajokorttilaki astui voimaan 1.7.2018 alkaen ja ajokorttiopetus muuttui merkittävästi. Kaikkien ensimmäistä ajokorttiaan suorittavien koulutus alkaa yhteisellä neljän tunnin liikenteen perusteet -teoriaopetuksella (EAS ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat). B- korttia suorittavien tulee lisäksi suorittaa Riskientunnistamiskoulutus (RTK) ennen ajokoetta. Myös tutkinnot muuttuivat 1.7.2018 alkaen; teoriakokeisiin tuli kysymyksiä lisää (kaikki ajokortit) ja esimerkiksi B-ajokoe piteni 60 minuuttiin (ennen 45min). 

Valitset teoriaopiskelumuotosi (luokkateoriat tai verkkotunnit) ja siihen haluamasi oppimateriaalin sekä mahdolliset lisäajotunnit. Suosittelemme kaikille oppilaille kursseja, joka sisältää myös oppimisympäristön. Ajotuntipaketit ovat aina edullisempia etukäteen ostettuina. Premium -paketteihin sisältyy lisäajotunteja edullisempaan pakettihintaan kuin erikseen ostettuina.

C1- ja C1E -kurssien opetusmäärät muuttavat 1.12.2018 alkaen. Opetusmäärät vähenevät noin kolmannekseen vanhasta. C1-kurssi sisältää 2 tuntia teoriaopetusta ja 3 tuntia ajo-opetusta. C1E -kurssi 3 tuntia teoriaopetusta ja 3 tuntia ajo-opetusta.

>STRADA HINNASTO <<

Yllä olevasta linkistä pääset hinnastoomme.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tulevat säädökset ja Trafin tarkennukset saattavat
vaikuttaa hintoihin.

tahtikuski.fi_kauppa