Opetuslupa by Autokoulu Strada

Opetuslupa-punainen

Autokoulu Strada auttaa mielellään myös opetuslupaoppilaita ja heidän opettajiaan. Olemme mukana Autokoululiiton ”Opetuslupa by Autokoulu” -ohjelmassa ja tarjoamme opetuslupalaisille erilaisia palveluita. Tuotevalikoima on räätälöity siten, että se palvelisi mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti erilaisia opetuslupaoppilaita ja -opettajia. Kannustamme opetuslupalaisia tarttumaan liikenneopettajiemme osaamiseen, sillä me olemme alamme ammattilaisia. Liikenneopettaja on hyvä lisä opetuslupaopetukseen. Voit ostaa oppikirjan sekä lisenssin eAutokouluun, jossa on tarjolla myös sähköinen oppikirja, opetusvideoita, tasotestejä sekä teoriakoeharjoittelu. Lisäksi alla olevasta listasta voit katsoa opetuslupalaisille räätälöidyt autokoulujen palvelut. Voimme myös yhdessä keskustella ja sopia juuri sinun haluamasi opetuspaketti.

Teoriaopetuspaketti:

Valmiit teoriapaketit sisältävät teoriatunnit virtuaaliluokassa, oppikirjan sekä oppimisympäristön käytön sisältäen teoriakoeharjoittelun. Teoriaopetuspaketteja esimerkikisi: B-tunnit 19h, B-tunnit 17h (kun AM120/121 pohjalla) tai B-tunnit 13h (kun A1/A-kortti pohjalla). Voit myös halutessasi räätäköidä juuri sinulle sopivan teoriaopetuspaketin. Ostamalla esimerkiksi risteysajo-teoriatunnit (2h), saat nopeasti ja kustannustehokkaasti arvokasta tietoa risteyssäännöistä, ajovuoroista ja ajolinjoista.

Yhteisopetuspaketti (laaja):

Tämä kattava yhteisopetuspaketti sisältää teoriaopetusta 3h, ajo-opetusta 4h (valmentava ajotunti, pimeällä ajo, liukkaalla ajo sekä arviointiajo ennen ajokoetta). Valitse tämä mikäli haluat varmuudella parhaan mahdollisen oppimistuloksen.

Valinnainen ajo-opetus:

Onko alueellasi haastavia ajoympäristöjä? Onko jokin alue epäselvä liikennemerkkeineen ja -ohjeineen? Käymällä yhden ajotunnin aiheella ”alueesi haastavat liikenneympäristöt” saat ammattilaisen ohjeet oikeisiin toimintatapoihin: tämä tunti saattaa ratkaista ajokokeesi läpimenon ensimmäisellä yrittämällä!

Pimeällä ajamisen kurssi:

Pimeällä ajamisen kurssi on pakollinen kaikille: niin autokouluoppilaille kuin opetuslupaoppilaillekin. Meidän kautta hoidat tämän kaikkein helpoiten, sillä meiltä löytyy pimeänajon simulaattori, jolla voit suorittaa kurssin milloin vain. Kurssi sisältää esimerkiksi: ajaminen pimeällä -teoriatunti 1h ja pimeänajo simulaattorilla 1h. Yht. 2h.

Liukkaalla ajamisen kurssi

Myös liukkaalla ajamisen kurssi on pakollinen kaikille. Autokoulun kautta hoidat tämänkin kaikkein helpoiten, sillä meiltä kuljetetaan oppilaita liukkaalle radalle viikoittain. Kurssi sisältää esimerkiksi: ajaminen liukkaalla -teoriatunti 1h ja ajotunti ajoharjoitteluradalla 1h. Yht. 2h.

Arviointiajo 

Arviointiajo ennen ajokoetta on ehdottoman järkevä valinta, mikäli haluat saada tärkeitä ajovinkkejä vielä viime hetkellä ennen ajokoetta. Liikenneopettaja osaa myös arvioida, onko ajamisesi sillä tasolla, että ajokokeeseen meno on järkevää. Kesto 1h.

 

Lisätietoja saat toimistoiltamme:

Strada Malmi, Kirkonkyläntie 2, p. 010 320 5892
Strada Myyrmäki, Uomatie 4, p. 010 320 5890
Tähtikuski Nurmijärvi, p. 010 320 5899

Opetuslupa-keltainen