Opetuslupa by Autokoulu Strada

Autokoulu Strada auttaa mielellään myös opetuslupaoppilaita ja heidän opettajiaan. Olemme mukana Autokoululiiton ”Opetuslupa by Autokoulu” -ohjelmassa ja tarjoamme opetuslupalaisille erilaisia palveluita. Tuotevalikoima on räätälöity siten, että se palvelisi mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti erilaisia opetuslupaoppilaita ja -opettajia. Kannustamme opetuslupalaisia tarttumaan liikenneopettajiemme osaamiseen, sillä me olemme alamme ammattilaisia. Liikenneopettaja on hyvä lisä opetuslupaopetukseen. Voit ostaa oppikirjan sekä oppimiympäristön, jossa on tarjolla myös sähköinen oppikirja, opetusvideoita, tasotestejä sekä teoriakoeharjoittelu. Lisäksi alla olevasta listasta voit katsoa opetuslupalaisille räätälöidyt autokoulujen palvelut. Voimme myös yhdessä keskustella ja sopia juuri sinun haluamasi opetuspaketti.

EAS Liikenteen perusteet pakollinen ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus

Kurssi on pakollinen kaikille, jotka ajavat ensimäistä ajokorttia. Mikäli oppilaalla on jo ennestää aijempi ajokortti (esim. mopo-kortti) ei koulutusta tarvitse käydä. Opetus sisältää 4 tuntia teoriakoulutusta liikenteen perusteita. Koulutuksen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Opetuslupaopetuksessa EAS-koulutus tulee olla suoritettuna ennen ajo-opetuksen aloittamista, ja EAS -todistus tulee ottaa mukaan teoriakokeeseen.

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) – pakollinen ennen ajokoetta!

B-korttia opetusluvalla suorittavien tulee osallistua RTK-koulutukseen ennen ajokoetta 1.7.2018 jälkeen. Koulutus sisältää; 4 tuntia teoriaopetusta, 3 tuntia ajo-opetusta autolla (taajama-ajo, maantie-ajo sekä liukasajo harjoittelut) sekä 1 tunnin pimeänajoa simulaattorilla.

RTK suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa.

Teoriaopetuspaketti:

Valmiit teoriapaketit sisältävät teoriatunnit virtuaaliluokassa, oppikirjan sekä oppimisympäristön käytön sisältäen teoriakoeharjoittelun. Teoriaopetuspaketteja esimerkikisi: B-tunnit 4h. Voit myös halutessasi räätäköidä juuri sinulle sopivan teoriaopetuspaketin.

Valinnainen ajo-opetus:

Onko alueellasi haastavia ajoympäristöjä? Onko jokin alue epäselvä liikennemerkkeineen ja -ohjeineen? Käymällä yhden ajotunnin aiheella ”alueesi haastavat liikenneympäristöt” saat ammattilaisen ohjeet oikeisiin toimintatapoihin: tämä tunti saattaa ratkaista ajokokeesi läpimenon ensimmäisellä yrittämällä! Kesto 1,5-2h.

Arviointiajo 

Arviointiajo ennen ajokoetta on ehdottoman järkevä valinta, mikäli haluat saada tärkeitä ajovinkkejä vielä viime hetkellä ennen ajokoetta. Liikenneopettaja osaa myös arvioida, onko ajamisesi sillä tasolla, että ajokokeeseen meno on järkevää. Kesto 1h.

 

Lisätietoja saat toimistoiltamme:

Strada Malmi, Kirkonkyläntie 2, p. 010 320 5892
Strada Myyrmäki, Uomatie 4, p. 010 320 5890
Tähtikuski Nurmijärvi, p. 010 320 5899

Opetuslupa-keltainen