B-KURSSI 10+10-MALLI alk.985€

Nyt 10+10 kurssin teoriatunnit viikonlopun aikana!
Yhteistyössä Tähtikuski-autokoulujen kanssa, järjestämme yhden viikonlopun aikana koko kurssin teoria-opetuksen! la.16.12. ja su.17.12.2017!! Teoriakokeeseen tulee mennä tämän vuoden puolella, joten 18v. synttärit täytyy olla viimeistään 29.1.2018. Lisätietoja kurssista saat Stradalta :)

*************************************************************************************************

Autokoululiitto on hakenut jälleen jatkolupaa suositulle 10+10mallin kursseille. Ilmoitamme heti kun/jos lupa myönnetään, jolloin jatkamme kurssitarjontaa!

*************************************************************************************************

10+10 Mallin kokeilulupa sai jatkoa vuoden (2017) loppuun saakka! Ja me saimme lisäpaikkoja kurssille, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan!

Nyt voit 10+10MALLIsuorittaa halutessasi ”kymppimallin” mukaisen opetuksen!
Hinta alk.985€. Lisäksi viranomaismaksut+muut kulut 328€.

 

MIKÄ ON 10+10 -MALLI?
Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on myöntänyt Autokoululiiton jäsenkouluille kokeiluluvan, jolla mahdollistetaan kuljettajantutkinnon suorittaminen 10+10 –mallin mukaisesti, joka on puolet nykyisestä lainsäädännön vaatimasta opetusmäärästä. Kokeilussa hyödynnetään digitaalisia oppimisympäristöjä sekä älykästä ajotavanseurantalaitetta ja korostetaan oppilaan itseopiskelun tärkeyttä. Opetusmäärä on siis noin puolet nykysestä lainmäärittämästä opetuksesta.Kyseessä on siis kokeilumalli eli tutkimus, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Stradan normaalit autokoulu-kurssit jatkuvat normaalisti.

Kokeiluun osallistuva oppilas suorittaa erillisen opetussuunnitelman mukaan 10 teoriatuntia ja 10 ajotuntia sekä 10 tuntia itseopiskelua, jonka jälkeen on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Oppilaan turvallisuus on kuitenkin kokeilussakin ensisijaista. Viime kädessä liikenneopettajan vastuulla on arvioida se, onko oppilas valmis ajokokeeseen keskimääräistä aikaisemmin. 10 ajotuntia sisältää niin pimeänajon kuin liukkaankelin opetuksen. Voit lukea Autokoululiiton tiedotteen tästä!

Kurssi sisältää siis 10 tuntia teoriaopetusta jotka suoritetaan netin kautta virtuaaliluokassa, vaikka koti sohvalta. Lisäksi 10 tuntia itseopiskelua oppimisympäristössä. Ajo-opetus 10 tuntia sisältää myös pimeänajon sekä liukkaankelin opetuksen. 10-mallin kurssihinta nyt 985€. Lisäksi tulevat viranomaismaksut 328€. Mahdolliset lisä-ajotunnit erikseen. Hinta ja opetusmäärä on sama riippumatta siitä onko jotain ajokorttia ennestään.

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT SUORITTAMAAN AJOKORTTISI TÄMÄN 10+10 -MALLIN MUKAAN, OLE YHTEYDESSÄ PUHELIMITSE, SÄHKÖPOSTILLA TAI VAIKKA KÄYMÄLLÄ TOIMISTOLLA (katso toimistojen aukioloajat alta). Paikkoja rajoitetusti.

10+10 -mallin mukaiset B-kurssit alkavat pääsääntöisesti joka torstai, katso Ilmoittaudu-välilehdeltä sopiva kurssipäivä. Ilmoittautuminen ehdottomasti ennakkoon!

Myyrmäki p.010 320 5890, myyrmaki@strada.fi
Malmi p. 010 320 5892, malmi@strada.fi
Nurmijärvi Tähtikuski p.010 320 5899, nurmijarvi@strada.fi

toimistojen-uudet-aukiolot