B-KURSSI 10+10-MALLI alk.985€

TRAFI ON MYÖNTÄNYT SUOSITULLE 10+10 MALLIN KOKEILULUVALLE JATKOA 30.6.2018 SAAKKA (kurssi aloitettava ennen kokeiluluvan päättymistä ja tutkinto suoritettava vuoden sisällä). STRADALLA KYMPPI-KURSSIT SIIS JATKUVAT. Katso alkavat kurssit Ilmoittaudu -välilehden kautta.

Nyt voit 10+10MALLIsuorittaa halutessasi ”kymppimallin” mukaisen opetuksen!
Hinta alk.985€. Lisäksi muut kulut 328€.

 

MIKÄ ON 10+10 -MALLI?
Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on myöntänyt Autokoululiiton jäsenkouluille kokeiluluvan, jolla mahdollistetaan kuljettajantutkinnon suorittaminen 10+10 –mallin mukaisesti, joka on puolet nykyisestä lainsäädännön vaatimasta opetusmäärästä. Kokeilussa hyödynnetään digitaalisia oppimisympäristöjä sekä älykästä ajotavanseurantalaitetta ja korostetaan oppilaan itseopiskelun tärkeyttä. Opetusmäärä on siis noin puolet nykysestä lainmäärittämästä opetuksesta.Kyseessä on siis kokeilumalli eli tutkimus, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Stradan normaalit autokoulu-kurssit jatkuvat normaalisti.

Kokeiluun osallistuva oppilas suorittaa erillisen opetussuunnitelman mukaan 10 teoriatuntia ja 10 ajotuntia sekä 10 tuntia itseopiskelua, jonka jälkeen on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Oppilaan turvallisuus on kuitenkin kokeilussakin ensisijaista. Viime kädessä liikenneopettajan vastuulla on arvioida se, onko oppilas valmis ajokokeeseen keskimääräistä aikaisemmin. 10 ajotuntia sisältää niin pimeänajon kuin liukkaankelin opetuksen. Voit lukea Autokoululiiton tiedotteen tästä!

Kurssi sisältää siis 10 tuntia teoriaopetusta jotka suoritetaan netin kautta virtuaaliluokassa, vaikka koti sohvalta. Lisäksi 10 tuntia itseopiskelua oppimisympäristössä. Ajo-opetus 10 tuntia sisältää myös pimeänajon sekä liukkaankelin opetuksen. 10-mallin kurssihinta nyt 985€. Lisäksi tulevat muut-kulut 328€. Mahdolliset lisä-ajotunnit erikseen. Hinta ja opetusmäärä on sama riippumatta siitä onko jotain ajokorttia ennestään.

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT SUORITTAMAAN AJOKORTTISI TÄMÄN 10+10 -MALLIN MUKAAN, OLE YHTEYDESSÄ PUHELIMITSE, SÄHKÖPOSTILLA TAI VAIKKA KÄYMÄLLÄ TOIMISTOLLA (katso toimistojen aukioloajat alta). Paikkoja rajoitetusti.

Katso Ilmoittaudu-välilehdeltä sinulle sopiva kurssipäivä. Ilmoittautuminen ennakkoon!

Myyrmäki p.010 320 5890, myyrmaki@strada.fi
Malmi p. 010 320 5892, malmi@strada.fi
Nurmijärvi Tähtikuski p.010 320 5899, nurmijarvi@strada.fi

toimistojen-uudet-aukiolot