Ajokieltokoulutus

Määrättiinkö sinut ajokieltoon? Ajo-oikeuden palauttamiseksi sinun on käytävä ajokieltokoulutus 4x45min.

Mikäli kuljettaja määrätään ensimmäisen ajo-oikeuden saamista seuraavan kahden vuoden aikana tehdyistä liikennerikoksista tai toistuvista liikennerikkomuksista ajokieltoon, ajokortin palauttamisen edellytyksenä ajokiellon päättymisen jälkeen on, että hän käy riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen käsittelevän lisäkoulutuksen. Koulutuksesta on esitettävä todistus viranomaiselle. Kyseessä on uuden ajokorttilain mukainen koulutus (Ajokorttilaki 37§).

Kurssin kaikki neljä tuntia suoritetaan netissä virtuaaliluokassa yhden päivän aikana.  Alkavat kurssit näet TÄSTÄ! Samasta linkistä pääset ilmoittautumaan kurssille, lisäät vain ilmoittautumiseesi autokoulun nimen (Autokoulu Strada Oy). Hinta 149€.

Tietokoneella osallistuminen:
Koneessa oltava toimiva mikrofoni ja kamera, ja selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Mobiililaitteella osallistuminen:
Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään ”älä häiritse”-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Oppitunnille liittyminen:
Oppitunnille liittyäksesi sinun täytyy ilmoittautua kurssille. Voit ilmoittautua TÄSTÄ.  Ilmoittautumisen jälkeen voit astua oppitunnille TÄSTÄ. Astuessasi oppitunnille, kirjoita kenttään oma nimesi. HUOM! Mikäli sinulla tulee kurssille liittyessä tai tunnille astuessa ongelmia, löydät sivustolta puhelinnumeron, jota kautta saat apua.

****************************

Strada toimipiste Myyrmäessä, Uomatie 4, Louhelan juna-aseman vieressä.
Puhelinpalvelu p. 010 320 5890
text / WhatsApp p. 040455 9628
toimisto@strada.fi

Rikkomusseuranta