Jenni

Jenni

Moikka, mä olen Jenni. Mut näkee liikenteessä yleensä henkilöauto-oppilaiden kanssa kurvailemassa VW T-Roc:lla, ja välillä ehkä myös Myyrmäen toimistossa.

Strada on meidän suvun perheyritys, ja siksi olenkin seurannut autokoulu hommia ihan pienestä pitäen. Kun ikää tuli riittävästi, pääsin osallistumaan toimintaan. Ensin aloittelin kesätöissä siivoojan ja sen jälkeen tuuraamassa toimistoapulaisena. Kaupallisten opintojen jälkeen tulin hommiin päätoimisesti Myyrmäen toimistoon. 2007 päätin sitten hakea liikenneopettaja kouluun kaikilta salaa, ja jouluna 2008 valmistuin liikenneopettajaksi Hämeenlinnan ammattikorkeakoulusta. Vuonna 2014 olen cv:hen saanut päivitettyä LEAT- tutkinnon. Kesäkuussa 2020 Minusta tuli Stradan yrittäjä ja toimitusjohtaja sukupolvenvaihdoksen myötä. Toimin kuitenkin edelleen ajo-opettajana, ja siinä sivussa hoitelen niitä muita hommia.

Vapaa-aikaa vietän ystävien kanssa, kesällä golf-kentällä tai moottoripyöräilyn merkeissä, ja talvella yritän päästä lautailemaan, vaikka täällä etelässä se onkin nykyään hieman haastavaa.

”I´m not bossy, I just have better ideas” 😉