AM120-Mopokurssi

Mopo-kortin suorittamiseen vaaditaan 1.7.2018 jälkeen hyväksytty teoriakoe ja käsittelykoe. Lisäksi ensimmäistä ajokorttia suorittavien tulee käydä pakollinen EAS Turvallisuuskoulutus, joka sisältää 4 tuntia teoriaopetusta tieliikenteen perusteista.

Voit valita eri oppimiskokonaisuuksistamme sinulle sopivan Mopo-kurssivaihtoehdon. Kurssilla saat tarvittavat ohjeet kortin suorittamiseen ja ajokorttiluvan hakemiseen. Lisäksi saat oppimisympäristön käyttöösi ja rajattoman pääsyn teoriaharjoittelumateriaaliin. Harjoittelujen ja EAS-tuntien jälkeen suoritetaan ensin teoriakoe. Teoriakokeeseen pääse kuukautta ennen kun täyttää 15 vuotta ja kun ajokorttilupa on myönnetty. Ajo-opetus aloitetaan vasta hyväksytyn teoriakokeen jälkeen ja ajo-opetusta voidaan antaa vasta 15 vuotta täyttäneelle. Mopolla ajotutkinto on käsittelykoe, jossa suoritetaan kolme erilaista käsittelytehtävää; hidasajo, jarrutus sekä portit-tehtävä. Kurssimme sisältävät opetuksen ja käytön käsittelykokeessa autokoulun mopolla. Käytössä on Honda Zoomer skootteri-mopot. 19.1.2013 voimaan tulleen ajokorttilain mukaan mopo ja mopoauto ovat erillisiä ajokortteja. Huomioithan, että kurssin voi ja kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen 15-vuotissyntymäpäivää.

Myyrmäestä löytyy myös Stradan mopo-simulaattori, jolla oppilaat voivat maksutta ajaa risteysajo-harjoituksia. Kysy lisää toimistoltamme.

zoomer

Lisätietoja kurssien oppimiskokonaisuuksista löydät Kurssit -valikon alta, Hinnastot-välilehdeltä.