Opetuslupalaiset

Autokoulu Strada auttaa mielellään myös opetuslupaoppilaita ja heidän opettajiaan. Tarjoamme opetuslupalaisille erilaisia palveluita ja opetuspaketteja. Tuotevalikoima on räätälöity siten, että se palvelisi mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti erilaisia opetuslupaoppilaita ja -opettajia. Kannustamme opetuslupalaisia tarttumaan liikenneopettajiemme osaamiseen, sillä me olemme alamme ammattilaisia. Liikenneopettaja on hyvä lisä opetuslupaopetukseen. Voit ostaa oppikirjan sekä oppimiympäristön, jossa on tarjolla myös sähköinen oppikirja, opetusvideoita, tasotestejä sekä teoriakoeharjoittelu. Lisäksi alla olevasta listasta voit katsoa opetuslupalaisille räätälöidyt autokoulujen palvelut. Voimme myös yhdessä keskustella ja sopia juuri sinun haluamasi opetuspaketti.

EAS Liikenteen perusteet pakollinen ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus!

Kurssi on pakollinen kaikille, jotka ajavat ensimäistä ajokorttia. Mikäli oppilaalla on jo ennestää aijempi ajokortti (esim. mopo-kortti) ei koulutusta tarvitse käydä. Opetus sisältää 4 tuntia (á45min) teoriakoulutusta liikenteen perusteita. Koulutuksen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Opetuslupaopetuksessa EAS-koulutus tulee olla suoritettuna ennen opetuksen aloittamista, ja olla mukana ajo-opetuksessa. EAS -todistus tulee ottaa mukaan teoriakokeeseen.

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) – pakollinen ennen ajokoetta!

B-korttia opetusluvalla suorittavien tulee osallistua RTK-koulutukseen ennen ajokoetta 1.7.2018 jälkeen. Koulutus sisältää; 4 tuntia (á45min) teoriaopetusta, 4 tuntia (á50min) ajo-opetusta (taajama-ajo, maantie-ajo, liukasajo harjoittelut sekä pimeänajo). Voit valita haluatko suorittaa kurssin ajo-opetuksen pääosin autolla tai vaihtoehtoisesti simulaattorilla. Teoriaopetuksen suoritat verkkotunteina, ma-to klo 14-21 välillä.

RTK suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa.

Teoriaopetuspaketti:

Valmiit teoriapaketit sisältävät teoriatunnit virtuaaliluokassa, oppikirjan sekä oppimisympäristön käytön sisältäen teoriakoeharjoittelun. Teoriaopetuspaketteja esimerkikisi: B-tunnit 4h. Voit myös halutessasi räätäköidä juuri sinulle sopivan teoriaopetuspaketin.

Valinnainen ajo-opetus:

Onko alueellasi haastavia ajoympäristöjä? Onko jokin alue epäselvä liikennemerkkeineen ja -ohjeineen? Käymällä yhden ajotunnin aiheella ”alueesi haastavat liikenneympäristöt” saat ammattilaisen ohjeet oikeisiin toimintatapoihin: tämä tunti saattaa ratkaista ajokokeesi läpimenon ensimmäisellä yrittämällä! Kesto 1,5-2h.

Arviointiajo 

Arviointiajo ennen ajokoetta on ehdottoman järkevä valinta, mikäli haluat saada tärkeitä ajovinkkejä vielä viime hetkellä ennen ajokoetta. Liikenneopettaja osaa myös arvioida, onko ajamisesi sillä tasolla, että ajokokeeseen meno on järkevää. Kesto 1h.

 

Lisätietoja saat toimistoiltamme:

Toimipiste Myyrmäessä, uomatie 4, Louhelan juna-aseman vieressä (ma-to 10-17)
Puhelinpalvelu p.010 320 5890 (ma-to 10-17)
text / WhatsApp p. 040 455 9628
toimisto@strada.fi

Opetuslupa-keltainen