RTK – Riskientunnistamis-koulutus

Ajokorttilaki ja kuljettajantukinto uudistuivat 1.7.2018. Kaikille B-korttia ajaville kuuluu ennen ajokoetta suorittaa Riskientunnistamiskoulutus. Ennen 1.7.2018 B-kortin saaneet, jotka eivät ole käyneet harjoittelu- ja/tai syventävää vaihetta, tulee osallistua koulutukseen kahden vuoden sisällä kortin saannista. Myös B-korttia opetusluvalla suorittavien tulee osallistua autokoulussa järjestettävään RTK-koulutukseen ennen ajokoetta. RTK suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa.

Koulutus sisältää:

  • 4 tuntia teoriaopetusta
  • 3 tuntia ajo-opetusta
  • 1 tunnin pimeänajoa simulaattorilla (mikäli pimeänajo on suoritettu ennen 1.7.2018, sitä ei tarvitse suorittaa uudestaan)

 

Voit valita haluamasi suoritustavan kurssille. Teoriatunnit suoritetaan verkkotunteina kotoa käsin. Tarvitset vain toimivalla internetillä varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen. Ajotunnit voidaan suorittaa pääosin autolla tai halutessasi myös osittain simulaattorilla. Pimeänajo suoritetaan aina simulaattorilla. Lisätietoja koulutuksista ja hinnoista saat toimistoistamme.

STRADAn Toimipiste Myyrmäessä, uomatie 4, Louhelan juna-aseman vieressä.
Puhelinpalvelu p.010 320 5890 (ma 10-17, ti 10-14, ke 13-17 ja to 10-14)
text / WhatsApp p. 040 455 9628
toimisto@strada.fi

RTK autollaRTK Simulla