Yhteystiedot

PUHELINPALVELU MA-TO 10-17
010 320 5890

TEXT / WHATSAPP MA-TO 10-17
040 455 9628

SÄHKÖPOSTI toimisto@strada.fi

TOIMISTO, MYYRMÄKI Uomatie 4 (Louhelan juna-aseman vieressä), MA-TO 10-17
HUOM! Koronavirusepidemian vuoksi pyrimme hoitamaan kaikki toimisto asiat sähköisesti, joten ole ensin yhteydessä puhelimitse.

Toimisto Myyrmaki

*********************************

Autokoulu Strada on perustettu Helsingissä jo vuonna 1952. Vuosien saatossa liikennekulttuuri, opetusmenetelmät ja käytettävä kalusto ovat ottaneet valtavan harppauksen eteenpäin ja me olemme pysyneet vauhdissa mukana; Autokoulu Strada on tänään moderni, monipuolinen ja tehokas täydenpalvelun ajokoulutuskeskus. Kantavana toiminta-ajatuksenamme on tuottaa turvallisia, ympäristöystävällisiä ja muut huomioonottavia kuljettajia nykypäivän liikenteeseen.

Avoimuus, luottamus, korkea laatu sekä ekologisuus luovat meille arvopohjan päivittäiseen toimintaan.  Jokainen oppilaamme on meille yksilö. Henkilökohtainen, joustava palvelu sekä asiakaslähtöisyys ovat toimintamme avainsanoja.

Yrityksemme toimintaa ohjaa ISO 9001-laatujärjestelmä ja 14001 -ympäristöjärjestelmä. Henkilökuntamme on sitoutunut toimimaan niiden mukaisesti ja kehittämään ammattitaitoaan. Tavoitteiden saavuttamiseksi käytössämme ovat alan uusimmat opetusmenetelmät sekä laadukas opetuskalusto.